Teater Hund & Co.

- pisser nu territoriet af i Nyhavn

VI ER FLYTTET IND TIL TEATER FÅR302

I sæson 2018/19 skal Teater Hund & Co. dele scene med Får302 i Toldbodgade 6.

Teater Hund & Co.s teaterleder Methe Bendix var medstifter af Får302 tilbage i 1987, og derfor er bofællesskabet en naturlig og glædelig beslutning for alle. Udover det familiære ophav har de to teatre et åndsfællesskab og et kunstnerisk fællesskab, der omhandler hjerte, hjerne, nysgerrighed og humor.

Det nye tiltag for teatret i Toldbodgade 6 bliver bl.a., at der tilføres en børneteaterprofil sideløbende med den oprindelige voksenprofil, som stedet har dedikeret sig til gennem de sidste 30 år. Teater Hund & Co. vil ud over forestillinger for børn også skabe forestillinger for voksne, og dermed gøre profilen for både Teater Får302 og Hund & Co. endnu stærkere, da de to teatres kunstneriske visioner udspringer af det samme grundsyn på samtiden, mennesket og ikke mindst det sceniske sprog og udtryk.

Teater Hund & Co. fortsætter den kunstneriske linje, hvor teaterleder og instruktør Methe Bendix skaber forestillinger for børn og familier, med hvad dertil hører af humor, hjerte, holdning og filosofiske undersøgelser af livets store emner. Petrea Søe skaber som instruktør og idéudvikler samtidsrelevant, nyskabende og kompromisløs scenekunst for voksne.

Den første forestilling på den nye adresse bliver JUL MED DYR – en øko-thriller om store katastrofer og større hjerter. Forestillingen spiller fra 21. nov. – 22. dec. 2018.
Fra 30. jan. – 10. feb. genopsættes HVEM BESTEMMER? – et udstyrsstykke om forskellighed og venskab.
Og til maj kan vi glæde os til en ny forestilling for voksne TAM/TYK/TATOVERET – en vandreforestilling gennem krop og fordomme, der spiller fra 8. maj – 1. juni 2019.