TÆNK ENGANG!

Et humoristisk spil om tanker

Sæson 2022/23

⭐⭐⭐⭐ “Vil du gerne give dit barn noget andet og mere end den sædvanlige biftur i efterårsferien, så kan et besøg i Krudttønden hos Teater Hund og co. varmt anbefales.” – CPHCulture

“…en umådelig smuk og eftertænksom forestilling, hvor humoren bobler over.”
– Michael Svennevig

“det er ikke kun hjernecellerne der kommer i sving, men så sandelig også lattermusklerne!” 
– Teaterspot


Den eftertragtede forestilling, der spillede på Krudttønden i efteråret 2021, vender tilbage med ganske få spilledage på Krudttønden i København, inden den tager til Aarhus for at spille hos Teaterhuset Filuren.


Børn og voksne får nu chancen for at kigge hjernen og nogle af dens mekanismer efter i sømmene i denne fortælling om tankens væsen og uvæsen.

”TÆNK engang!” er en farverig og tankevækkende forestilling, om hvordan vi tænker og reagerer. Om gode venner. Om at blive drillet – af andre, og ikke mindst af sig selv. Om at være udenfor. Om at vi selv kan påvirke en stor del af virkeligheden, hvis vi tør se på den. Det afhænger alt sammen af, hvilke tanker vi lytter til, og hvordan vi fodrer dem. Og hvad lever de mon egentlig af?

Både store og små kender til modgang som f.eks at have svært ved noget eller at blive drillet. Nogen ryster hurtigt den slags af sig, mens andre sættes helt i stå. Hvorfor er det sådan? Hvorfor er der nogen, der bliver mere kede af det end andre, når tilværelsen gør knuder? Og hvad mon der er galt, når man efter utallige forsøg stadig ikke kan lave en firkant af modellervoks?

Vi byder velkommen til en tur ind og ud af hovedet, i en forestilling der blander ord, koreografiske indslag, masser af humor og friskt stof til eftertanke.

ALDERSGRUPPE For de 5 -12 årige og deres voksne.

SPILLEPERIODE 21. oktober – 27. oktober 2022

VARIGHED 50 min.

MEDVIRKENDE Birgitte Prins, Flemming Bang og Therese Glahn
MANUS & INSTRUKTION Methe Bendix
SCENOGRAFI Jacob Langaa-Sennek
KOSTUMER (opr. design) Thomas Winkler
KOSTUMER (opdateret version) Ane Katrine Schyth Kjær 
LYDDESIGN
Jonas Vest
KOREOGRAF Erik Pold
TEKNIK & AFVIKLING Brian Larsen
PRODUKTIONSLEDER Anna-Kathrine Madelung Fries
GRAFIKER Robin Hart
FOTO (PR foto) Kontraframe, Thorbjørn Hansen
FORESTILLINGSFOTO Rie Neuchs
PR & KOMMUNIKATION Laila Skjerning & Rikke Petersen
PRODUCENT Kenneth Gall

Trailer