Sig Vov Til Din Angst

et MOD-show
For de 4-10 årige og voksne

Sæson 2005/2006

Hvad er det, vi er bange for – og kan vi lære at gø lidt af det?
Hvem er denne ”Angst” egentlig?
Kan man fange den? Kan den tale?

Et humoristisk lærestykke om når vi har angst i livet.
Om nogle videnskabsfolk der – tilskyndet af egne hæmninger – beslutter sig for at komme til
bunds i hverdags-angstens mysterium og gør en interessant opdagelse.

I ”Sig Vov Til Din Angst” tages begreberne Angst og Mod under kærlig behandling i en varm, musikalsk og farverig fortælling med indslag af sjov fysik, humoristiske optrin og nyeste kollektion af stof til eftertanke.
Denne forestilling handler om hverdags-angsten, det vi hver især går og er bange for. Det der gør os små og ensomme og hæmmer os i at være den, vi er. Udover at være en kunstnerisk og underholdende oplevelse håber vi, at forestillingen kan så et frø, der kan hjælpe med at løsne op for små og store knuder i publikum. At sprede glæde, give håb og inspiration til mulig handling og vækst.

Holdet bag

Manuskript og instruktion: Methe Bendix
Medvirkende: Anne Dalsgaard, Olaf Højgaard og David Rousing
Koreograf: Jacob Stage
Scenografi: Jacob Langaa-Sennek
Kostumer: Thomas Winkler
Lysdesign: Jacob Langaa-Sennek
Mads Eeg Voldsgaard
Lyddesign: Daniel Devantier
Værksted: Søren Knattrup
Layout: Anne Bundgaard

"Godt at være hundeangst. Sig vov til din angst, siger Teater Hund og lader bangebuksen og den hårdkogte hårknold gå planken ud. Skægt og med en god pointe. Der er godt med falde på halen-komik, men også god eftertanke i ¤Sig vov til din angst¤, der er det tredje og mest helstøbte udspil fra Teater Hund og den superkompetente dressør Methe Bendix.

Grotesk fysisk humor og fart over feltet bidrager også koreografen Jacob Stage (fra kompagniet Mute Comp) med - en glimrende ide at hente ham ind som hjælpetræner.

Det belærende abstrakte får gode konkrete ben at gå på, når de tre tegneserieskarpe figurer kaster sig ud i korporligt powerplay som en blanding af kulrede speedfreaks og James Bond på redningsaktion.
Fire kødben af de store til Teater Hund".

”De tre spillere præsenterer angsten med glimt i øjet, gode grimasser, sjovt hår og præcis situationskomik. Næsten som en tegnefilm, omplantet til teatret. Instruktøren Methe Bendix leger elegant og præcist med typerne og den skæve humor, og hun får god hjælp af koreografen Jacob Stage, der får de tre spillere til at fløjte ubesværet og underholdende rundt på scenen i det ene svære favntag efter det andet. Meget, meget sjovt. Undervejs får forestillingen formidlet det kloge budskab, at en smule sund angst kan være helt nødvendig for vores videre overlevelse, og at man skal være lidt bange for at kunne være modig.

Skæg og ballade i en fint fortalt historie med skægge typer, træfsikkert ramt af skuespillerne. ”