DRØMME OM NOGET ANDET

- 20 billeder på hverdagens længsel
Kun for voksne

30. november 2019 - 21. december 2019 på Får302, Toldbodgade 6, Kbh K

    Stjerne2Stjerne2/Jyllandsposten
     Stjerne2/ CPHCulture

     Stjerne2/Kulturkongen

OM FORESTILLINGEN
Danmark er et drømmeland. Og hvad så? Hvad sker der, når vi har alt – hvad siger vi, hvad gør vi, hvad længes vi efter og drømmer om, når drømmen er gået i opfyldelse, og vi venter på, at noget bedre dukker op?
En tragikomisk musikalsk collage af hverdagsbilleder om at være lykkelig, men utilfreds.

SPILLEPERIODE 30. november – 21. december 2019

SPILLETIDER Mandag – fredag. kl. 20.00. Lørdag kl. 17.00

VARIGHED 1 time og 30 min.

MEDVIRKENDE Mette K. Madsen, Karin Bang Heinemeier & Morten Brovn
IDE & ISCENESÆTTELSE Petrea Søe
MANUSKRIPT Julie Maj Jakobsen & Petrea Søe – i samarbejde med holdet
SCENOGRAFI & KOSTUMER Lisbeth Burian
PIANIST & MUSIKALSK ARRANGØR Niels Søren Hansen
LYSDESIGNER Raphael Solholm
LYDDESIGNER
Emil Assing Høyer
LYDTEKNIKER Brian Larsen
KOSTUMIER Camilla Lind
DRAMATURGISK KONSULENT Trine Wisbech
AFVIKLER Martin Danielsen
VIDEO Jakob Søby
PR & KOMMUNIKATION Laila Skjerning
PRODUCENT Kenneth Gall

DRØMME OM NOGET ANDET spiller på Teater Får302, Toldbodgade 6 i Nyhavn

Forestillingen er støttet af: Københavns Kommune, A.P.Møller Fonden, Beckett-Fonden, Bispebjerg Lokaludvalg og Bikubenfonden.

FORUROLIGENDE STEMNINGSFYLDT KRISE
Hermed en kroning af byens nye hund på scenen: Teater Hund & Co.
Lydsiden er første vers, der må besynges, sammen med mørket mellem hver af de 20 scener, vi får. Det føles langt, for der er varmt, men heldigvis skrider det hele tiden fremad med suspense til, hvordan det nu skal udvikle sig. Selvom der er mange roller i spil - imponerende! - krydser de veje på gaden, i psykologens venteværelse, supermarkedets selvbetjening og ved toilettets gammeldags håndtørrer. Det er som at tisse i eget tøj, for udenfor rusker den råkolde scenografi i situationer, hvor mennesker mest af alt ser sig selv - og måske/måske ikke får øje for, at de er fælles om nedturene, i samme pissø!
Der er ikke meget opløftende at skimte, men i stedet serveres ørerne skønne trestemmige nyversioner af dansksproget popmusik.
Kan kun tage kronen af for utallige rolle- og kostumeskift, når det hele spiller så lækkert uden store armbevægelser.

ENSOM MIDT I LIVET
(...) Små, skarpe portrætter: Den grædende kvinde hos psykologen, politimanden og hans kæreste, det unge par, der venter på flyttebilen, misbrugeren på jagt efter stoffer, politikeren efter stemmer. Sært nok er det voldsomt dragende at se på. En frysende ensomhed midt i livet; hver enkelt scene kogt ned, som oftest pointeløs, bare et udsnit af dagligdagen. På gaden, i stuen, soveværelset, plejehjemmet, hvor mennesker lever – scenografien favner elegant det hele. Undervejs indlagte sange fra popkataloget, nyfortolkede lige så lavmælt som resten af forestillingen, tilsat nænsomt klaver.
Morten Brovn, Mette K. Madsen og Karin Bang Heinemeier er suveræne på scenen, ligesom Petrea Søes bevidst lakoniske iscenesættelse får stilheden til at tale lige så stærkt som dramatikeren Julie Maj Jacobsens enkle og virkelighedsaflyttede ord. En flot voksendebut. Send forestillingen på turné. Det fortjener både den og publikum.