De Andre

- En dokumentarisk rejse ind i et andet menneske
For unge og voksne

”Når jeg går på gaden og møder en sort mand, så får jeg det rigtig dårligt, jeg får ondt i maven, ryster over det hele og tænker kun på at komme væk.” – citat: forestillingens hovedpersonen

Hvordan rummer vi andre menneskers værdier og holdninger, når vores egne ligger så langt fra deres? DE ANDRE er et teatereksperiment, der forsøger at genkende, nuancere og fortælle den komplekse historie om et menneske med radikale holdninger.

Kan vi, ved at lytte til et fremmed menneske, åbne for en anden forståelse og dialog omkring en problematik, frem for at dyrke en dialog, der deler os op i et ”dem og os” perspektiv?
Vi dykker ned i fordommenes ophav og undersøger det almenmenneskelige behov for at forsvare sig, at være tryg, at genkende sig selv i sine medmennesker, at finde orden i kaos.
Denne forestilling er en hyldest til det komplekse og nuancerede møde med DE ANDRE.

Velkommen til en dokumentarisk fortælling om forskellighed, ubehag og kærlighed, der mødes i et brutalt clash mellem en musiker, en danser og en dukkefører.

SPILLETIDER
Ons. d. 18. apr. kl. 20.00
Tors. d. 19. apr. kl. 10.30 & 20.00
Fre. d. 20. apr. kl. 10.30 & 20.00
Lør. d. 21. apr. kl. 17.00 & 20.00
Tirs. d. 24. apr. kl. 10.30 & 20.00
Ons. d. 25. apr. kl. 20.00

KONCEPT & ISCENESÆTTELSE Petrea Søe
DANSER Thomas Bentin
MUSIKER Johannes Eberl Smed
DUKKESPILLER & DUKKEMAGER Rolf Søborg Hansen
MEDVIRKENDE & DUKKEMAGERASSISTENT Genevieve Tremblay
DRAMATURG Trine Wisbech
SYERSKE Bodil Sørensen

Forestillingen er støttet af Københavns Kommunes Lille Storbyteater midler, Wilhelm Hansen Fonden og Bispebjerg Lokaludvalg