JUL PÅ ØSTERBRO

med Teater Hund og venner
For hele familien

5. december 2021

Traditionen tro er der JUL PÅ ØSTERBRO med Teater Hund og venner.
Arrangementet foregår på Krudttønden, og er et én-dags arrangement fyldt med de lækreste juleaktiviteter.

I år præsenterer vi et jule-klimavenligt program, der byder på både teaterforestilling, smagsprøver, klimaforedrag, skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere.

PROGRAM FOR DAGEN:

11.00 – Teater Hund præsenterer forestillingen “50 FARLIGE TING (alle børn bør prøve)” af Live Art Danmark. Forestillingen varer 40 min. og er for alle over 4 år. Billetbestilling til forestillingen er nødvendigt. Læs mere om forestillingen her.

13.00 – KLIMAKYSSET fortæller om klodens tilstand og klimaets udvikling, ved vejrvært på DR1 og klimaformidler Nina Bendixen.

15.00 – ØSTERBRO MUSIKSKOLEs sangelever og deres lærer Iben Vestergård synger julen ind, og man er velkommen til at synge med.

Derudover vil der løbende være en masse aktiviteter, som man kan deltage i:
Miljøpunkt Østerbro – Idé-bod med fokus på selvforsyning og bæredygtig julemad. Miljøpunktet serverer lækre smagsprøver af bæredygtige kålretter, hvor der også er plantet smukke kål-planter, (som der var tradition for som juletræ i gamle dage og som har et meget lavere klimaaftryk end traditionelle juletræer.) Der er kål-quiz og kålsang!

Klimakysset har, udover klima-oplæg, også en krea-workshop for børn og voksne med inspiration til bæredygtig julepynt, når der pustes nyt liv i genbrugsmaterialer. 

Teater Hund
s børnebestyrelse De Gyldne Hvalpe arrangerer skattejagt på og omkring Krudttønden, og har løbende en kastebods-konkurrence med skønne præmier.

Glædelig jul – vi ses på Teater Hund

JUL PÅ ØSTERBRO er støttet af Østerbro Lokaludvalg