Huskunstnerforløb: KROP i RUM

4. årgang på Randersgade Skole

Sæson 2023/2024

KROP I RUM – er et scenekunstnerisk forløb hvor eleverne lægger arm med deres egne forestillingsverdner, ud fra tre af scenekunstens hjørnestene: Krop, rum og lyd.
På 5 dage skaber eleverne i samarbejde med de professionelle kunstnere et scenisk univers, der på forskellig vis transcenderer krop og rum; Fx i drømme, tidsmaskiner og fabeluniverser mv. Så det er kroppen, der nonverbalt fortæller historien i rummet.

Eleverne skal opleve kroppens sprog i rum og lyd. Både som det rene kropssprog i bevægelse og koreografi, men også koreografi i relation til et rum og lyd.

Eleverne skal gennem kreative processer med koreografiske, scenografiske og musiske øvelser opnå tiltro til en udtryksform, der kan give stemme til indre og ydre problematikker.

Vi tror, at projektet kan være med til at styrke håb og kreativ handling. Vi håber, at dette projekt kan vise børn at de kan “skabe” verden, og samtidig vil det være både meningsfyldt og udfordrende for institutionerne, kunstnerne og Teater Hund & Co.

Når børn sættes fri til at udtrykke deres indre og ydre liv i et fiktivt univers, kan selv den mindste stemme og handling blive den mest betydningsfulde.

KUNSTNERE:
Koreograf og performer Pernille Kock
Musiker/lydkunstner Mads Mouritz