Filosofisk Salon

For børn og deres voksne
For de 5-12 årige, og deres voksne

Fredag 11. sep. + lørdag d. 12. sep.

Teater Hund og filosof David Mark Larsson fra Filosofisk Praksis samarbejder om dette inter-generationelle arrangement, hvor børn og voksne sammen kan opleve, at filosofi ikke er noget ophøjet, der foregår i ’lukkede kloge rum’, men noget, der kan være både sjovt og spændende for store og små!

TIL BØRNENE: Her har I chancen for at få fortalt de voksne, hvordan verden ser ud fra jeres øjne – David vil sørge for, at de lytter!

TIL DE VOKSNE: Kom og bliv klogere på livet, og få åbnet øjne, ører og horisonter, når du filosoferer med dine og andres børn og voksne!

Filosofien tilbyder et helt særligt rum og en grundlæggende indstilling, som kan bringe os på sporet af os selv og hvor vi er i verden – og åbne for nye (tanke-)verdener. Når der filosoferes med børn, sker det ofte, at børnene har overraskende – og nogen gange større – indsigt og tanker end os voksne, og David vil med filosofiske, drilske og oprigtige spørgsmål skubbe til alles refleksion og inspirere til at se nye horisonter sammen.

Samtalen vil kredse om dét at være familie, som også er temaet for Teater Hunds forestilling ”Far, Mor & Børn – HVER DAG! – Vi Tisser Når Vi Tanker” i Teatersalen på Krudttønden.

Vi håber disse samtaler vil åbne hjerter og hjerner på både store og små, så vi sammen vil få et nyt og indsigtsfuldt indblik i det moderne familieliv, der nogle gange kan være en udfordring for os alle.

Samtalesalonerne vil være udendørs og alle kan deltage (bedst fra 5 år). Velkommen!

Arrangementet afholdes ude foran Krudttønden, på pladsen foran på byrumsinstallationen URBAN PUZZLE

Tilmelding: vov@teaterhund.dk / 26 16 14 10.
NB. Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig. Arrangementet er gratis.