DE GYLDNE HVALPE &…

en podcast med Børnebestyrelsen
For alle

Sæson 2020/2021

Teater Hund laver podcast med børnebestyrelsen! 

Den 1. søndag i advent udkommer første afsnit af Teater Hunds adventskalender; en podcast med teatrets Børnebestyrelse DE GYLDNE HVALPE. Podcasten hedder “De Gyldne Hvalpe & ….” og igennem de fire søndage i advent, tager hvalpene og en filosof os med rundt i forskellige temaer som fx universet, i drømme, i virkeligheden, i fantasien og humoren 

I podcasten er det børnene, der er specialisterne, og som kender svarene på, hvordan børn betragter verden, og hvad der egentlig betyder noget.
Lyt til historierne og bliv inspireret til filosofiske snakke børn og voksne i mellem, når De Gyldne Hvalpe, Fortælleren & Filosoffen undersøger emner i børnehøjde. 

Alle afsnit får først premiere på Spotify, og herefter på jeres foretrukne podcast-afspiller. Men i vores link, kan du altid lytte til alle afsnittene i din browser – også på mobilen!

1. afsnit DE GYLDNE HVALPE & EN GAVE TIL MOR
2. afsnit DE GYLDNE HVALPE & HVAD ER HUMOR?
3. afsnit DE GYLDNE HVALPE & HVAD ER MOD?
4. afsnit DE GYLDNE HVALPE & HVAD ER FÆLLESSKAB? udkommer 20. december 2020

MEDVIRKENDE
De Gyldne HvalpeSigurd, Emil, James og Sarah
Filosoffen: David Mark Larsson
Fortælleren: Julie Rylander-Petersen
Musik: Anna-Kathrine Madelung Fries
Producent: Teater Hund & Julie Rylander-Petersen 

Hvem er De Gyldne Hvalpe?
Hvalpene er Teater Hunds børnebestyrelse, og fungerer som en legende og fantasifuld del af hunde-familien. De ser prøver på forestillingerne, samtaler med instruktør og skuespillere om hvordan forestillingerne skal være. De er med-udviklere af forskelligt PR materiale og laver også deres egne aktiviteter og konkurrencer. Deres stemme vægter og fungerer som et centralt sparringsorgan. 

Hvis du har lyst til at blive en del af DE GYLDNE HVALPE, kan du skrive til vov@teaterhund.dk