ÅBEN

din nye festival på Østerbro og i Nordhavn

Sæson 2020/2021

ÅBEN er din nye festival på Østerbro og i Nordhavn.

Teater Hund & Co. er med-initiativtagere og med-arrangører af festivalen.
Under festivalen spiller forestillingen FAR, MOR & BØRN – HVER DAG! – vi tisser når vi tanker! på Krudttønden, og udenfor Krudttønden kan man opleve installationerne URBAN PUZZLE, som er et multifunktionelt byrumsmøbel, der er skabt af børn fra Strandvejsskolen og arkitekt og kunstner Johan Amhild.

Klik her for at læse mere om til ÅBEN

———-

ÅBEN er optimismen, der spirer i kølvandet på et lukket, virusramt forår. Det er symbolet på kulturens tilbagevenden på den levende scene – i overensstemmelse med alle nødvendige forbehold og med passende mængder håndsprit.

ÅBEN er en stræben efter at lære os selv og hinanden bedre at kende på tværs af lokalområdets spirende kulturliv. Men det er også en tilstand, der sætter kreativiteten i gang. ÅBEN inviterer til nysgerrighed på os selv og vores omverden.

ÅBEN er en hyldest til mangfoldighed og overraskende møder. Festivalens arrangementer opstår i samarbejder mellem kulturaktører og modpoler. Traditionsrige Østerbro og innovative Nordhavn danner rammen. Publikum, kunstnere, institutioner og virksomheder danner indhold. Bydelen er ÅBEN, og alle er inviteret med.

Vi åbner for første gang i weekenden den 11.-13. september 2020.

Kom, vær med, vær ÅBEN.