22. januar 2025 - 16. februar 2025 på Krudttønden
JAGTEN PÅ DEN LØSSLUPNE LØRDAGSKYLLING
- En musikalsk forestilling om modsætninger
For de 5-12 årige og deres voksne
Læs mere Køb billetter22. januar 2025 - 16. februar 2025 på Krudttønden
- En musikalsk forestilling om modsætninger
For de 5-12 årige og deres voksne
Læs mere Køb billetter25. - 30. marts 2025 på Krudttønden
Spiller i foråret 2025
2-5 årige og deres voksne
Læs mere Køb billetter
Vi vil gerne invitere dig, der underviser eller er pædagog for børn i aldersgruppen 2-12 år til en dejlig eftermiddag på Teater Hund på Krudttønden, Serritslevsvej 2, 2100 Kbh.
Program:
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig – så skriv på vov@teaterhund.dk senest mandag den 13. maj
Vi deltager selvfølgelig i “Omkring Krudttønden” og vi har altså sjov og ballade med i ærmet til både børn og voksne.
Vi skal nemlig pisse territoriet af med Børnebestyrelsen De Gyldne Hvalpe, for det er den sjoveste hundeleg, der findes.
Og I skal komme, for det er klogt, at more sig, det er rart at se og sludre med andre gode mennesker, det er godt for jer at være udenfor og vi har godbidder.
Kom forbi Krudttønden og leg med og vuf hej – vi står udenfor.
Vi glæder os til at se en masse børn og deres voksne.
Omkring Krudttønden afholdes lørdag 25.maj 2024 på Krudttønden.
Læs mere om alle de andre oplevelser på Krudttøndens website her
Teater Hund arrangementet er graTIS og for alle!
Vi ses igen i år til bydelsfesten ‘Østerbroweekend’ og vi har lidt sjov med i ærmet til både børn og voksne.
Vi skal nemlig pisse territoriet af med Børnebestyrelsen De Gyldne Hvalpe, for det er den sjoveste hundeleg, der findes. Og I skal komme, for det er klogt, at more sig, det er rart at se og sludre med andre gode mennesker og det er godt for jer at være udenfor.
Kom forbi vores stand på pladsen og leg med og vuf hej.
Vi glæder os til at se en masse børn og deres voksne.
Østerbro Weekend afholdes i weekenden 1.-2. juni 2024 i Fælledparken på P.H. Lings Allé (overfor Trafiklegepladsen).
VI ER DER OM LØRDAGEN DEN 1. JUNI
Læs mere om alle de andre, der kommer her.
Arrangementet er graTIS og for alle!
TEATERDISCIPLIN
Improvisationsteknik, teatersport, dramalege, stemme og kropssprogsteknikker, tekstarbejde og karakteropbygning – eleverne fra 5. årgang fra Skolen på Strandboulevarden skal i to uger arbejde med skuespilkunstens grundelementer med fokus på scenekunst som skabende kraft.
Gennem teaterdisciplinerne bliver eleverne præsenteret for genreforståelse, historiefortælling, situationsbevidsthed og øve i at bruge fantasi. Leg og kreativitet er i fokus og gennem dramalege og teatersportsøvelser skaber eleverne deres egen teaterforestilling.
SIG JA!
Det er nødvendigt at sige “ja” til hinanden og hinandens forslag i teatersport. Det kan være svært, når man lige selv har fået en idé. Når man siger “ja” til sin medspiller, vil der automatisk opstå en ny situation, man ikke havde regnet med, og på den måde bliver situationen altid uforudsigelig. Den uforudsigelighed tvinger eleverne til hele tiden at være vågne og opmærksomme på hinanden – se hinanden. Måske får man plads til at vise og finde nye sider af sig selv.
TRYGT RUM
Der lægges stor vægt på at skabe et trygt rum med en harmonisk holdånd, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok – teater er en kollektive kunstart.
GODE REDSKABER I LIVETS RYGSÆK
Eleverne kan bruge de redskaber og teknikker de lærer i huskunstnerprojektet i deres skolegang – og i livet generelt. Fx når de skal præsentere fagligt stof, til eksamener, og hvis man tager ordet i en større forsamling – men også i mødet med nye mennesker kan åbenhed og mod være nyttigt.
TRIVSEL OG FÆLLESKAB
Eleverne vil indgå i nye relationer, give og tage plads, supplere og gribe ideer og hinanden, fremlægge ideer og synspunkter, tænke hurtigt og konstruktiv i nye og uventede situationer.
Forløbet fejres med en metode- og arbejdsvisning den sidste dag.
Foto: Thomas Frederiksen
Tak til Statens Kunstfond og Huskunstnerordningen.
Vores filosofi workshops giver mulighed for at komme et dybere lag ned i forestillingens tematikker, i at se tematikken fra nye vinkler og måske få kastet lidt lys på blinde vinkler?
At filosofere videre er, udover en skøn forlængelse af teateroplevelsen, også indbegrebet Teater Hunds overbevisning: at et spørgsmål kan have mange forskellige svar og at svaret kan ligge i at turde stille spørgsmål.
Udover et undervisningsmateriale om egne grænser og et sjovt samtalespil om grænser, kan din klasse også få en filosofi workshop. Workshoppen tager udgangspunkt i forestillingen HVOR GÅR GRÆNSEN… HEN?
Filosofiworkshoppen er ledet af vores husfilosof David Mark Larsson, der har stor erfaring i at arbejde med børn.
David kommer ud til jer i klassen eller I bliver på Krudttønden efter forestillingen – vi finder ud af hvad, der passer os alle bedst. Sammen med David filosoferer I over forestillingens tematikker.
Du kan bestille workshoppen til din klasse, når du har købt billetter. Workshoppen er gratis ved køb af billetter til forestillingen HVOR GÅR GRÆNSEN… HEN? til klassen.
Workshoppen varer 2 lektioner og er for børn i 2., 3., 4. eller 5. klasse.
Vi har 9 FILOSOFISKE WORKSHOPS i alt, så det er først til mølle. Workshoppen skal ligge på en af disse datoer og man behøver ikke at have set forestillingen først. Workshoppen ligger i tidsrummet 9-15 og det ville være dejligt, hvis I kan samle 2 workshops på én dag, hvis I har været flere klasser inde og se forestillingen. Skriv dine dato ønsker til os – gerne flere muligheder, så vi kan få puslespillet til at gå op.
Skriv til vov@teaterhund.dk og book en workshop til din klasse.
FILOSOFIWORKSHOP OM GRÆNSER.
Vores filosofi workshops giver mulighed for at komme et dybere lag ned i forestillingens tematikker, i at se tematikken fra nye vinkler og måske få kastet lidt lys på blinde vinkler?
At filosofere videre er, udover en skøn forlængelse af teateroplevelsen, også indbegrebet Teater Hunds overbevisning: at et spørgsmål kan have mange forskellige svar og at svaret kan ligge i at turde stille spørgsmål.
FAMILIE FILOSOFi:
KOM TIL FAMILIE FILOSI PÅ KRUDTTØNDEN MED FILOSOF DAVID MARK LARSSON.
Vi skal sammen med David filosofere over tematikkerne fra forestillingen Hvor Går Grænsen… HEN?
HVORNÅR: LØRDAG DEN 6. APRIL KL. 14-15
PRIS: GRATIS (men kræver dog, at du har set forestillingen)
TILMELDING: vov@teaterhund.dk
BEMÆRK: Der er 15 pladser og det er først til mølle. Du har først fået plads, når du har en bekræftende mail.
Traditionen tro skal der være JUL PÅ KRUDTTØNDEN. I år spiller vi forestillingen TRO, HÅB & MAGI? Du kan også nyde Krudtugle Jazz og få styr på julepynten i vores bæredygtige juleværksted. Krudttøndens hyggelige café sælger æbleskriver og varm kakao. Håber at du og din familie kommer og hygger med os.
BÆREDYGTIGT JULE-KREA-VÆRKSTDET er åbnet mellem kl. 10.30 og kl. 14.00.
Kom og lav en juleguirlande med overskudsmaterialer fra Teater Hunds scenografi-værksted. Vært og krea-kunstner: Rikke Petersen Deltagelse i denne aktivitet er gratis og kræver ikke tilmelding.
TEATER: TRO, HÅB & MAGI?
Kl. 11.00-11.50 og 13.00-13.50.
Teater for hele familie, fra 5 år og op.
BILLETBESTILLING NØDVENDIG, og kan bestilles her
På scenen: Mathilde Eusebius, Jesper Bruun og Malik Grosos
Instruktør: Adelaide Bentzon
Manuskrift: Methe Bendix
Scenograf: Jacob Langaa-Sennek
JUL MED KIRA
KL 14.00 – 15.00
Julekoncert med Krudtugle Jazz
BILLETBESTILLING NØDVENDIG, og kan bestilles her
Glædeligste jul
3. klasse på Nyboder Skole skal lave en forestilling i samarbejde med Teater Hund og Birthe Blåbjerg Jakobsen.
Målet er at give eleverne mere tro på sig selv og selvtillid til at stå ved, hvem de er. Temaet er sammenhold på tværs af udfordringer.
Vi håber, at eleverne i mødet med teatret, får stimuleret deres fantasi i fuldt flor og ved skabelse af det syrede landskab på scenen, får energi til at forestille sig andre fremtider end den mest oplagte. Vi vil give eleverne mulighed for at udfolde sig på hidtil ukendte veje og styrke sammenholdet i mellem dem.
Vi skal arbejde med forskellige sceniske udtryk og planen er at afslutte forløbet med en forestilling på et “rigtig teater” for forældre og deres venskabsklasse fra skolen, hvor vi har fået Sebatian Toft og Sonja Lea til at lave henholdsvis lyddesign og lysdesign.
Vi, Teater Hund og Birthe Blåbjerg Jakobsen, er nysgerrige på verden og hvert enkelt menneskes unikke evner. Birthe sætter med sin afvæbnende, inkluderende facon krav til seriøsitet og kreativitet, mens hun samtidig får skabt så uformel og tryg en stemning, at alle tør kaste sig ud på dybt vand. Birthes interaktive teaterfelt er en unik kapacitet indenfor drama og arbejde med folkeskoleelever – vi er spændte at følge med i processen.
De vidunderlige billeder er taget af Ingi Arnason.